Algemene voorwaarden


BESTELINFO
Op al onze artikelen zijn onderstaande levering- en betalingsvoorwaarden van toepassing. Door uw bestelling bij PaRit kinderkleding gaat u akkoord met deze voorwaarden.

PRIJZEN

Alle genoemde prijzen zijn in euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
- VERZENDEN BINNEN NEDERLAND -tot 150 euro 3.95, vanaf 150 euro GRATIS!

Mocht u een bestelling gedeeltelijk of volledig willen retourneren en de prijs blijft dan onder de waarde waar wij verzendkosten rekenen, dan zijn wij genoodzaakt om u de verzendkosten bij u in rekening te brengen.

-Voor onze Belgische klanten zijn de verzendkosten: Standaard Euro 6.95

BESTELLEN
Wanneer u een bestelling plaatst, ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail met de bestel- en betalingsgegevens. (Mocht u onverhoopt na 24 uur geen bevestiging hebben ontvangen, neem dan even contact.) Artikelen blijven 5 dagen voor u gereserveerd. Als wij binnen deze termijn geen reactie of betaling van u hebben ontvangen, ontvangt u van ons een herinnering. Maar we kunnen niet garanderen dat de artikelen nog op voorraad is. Bij transacties met buitenlandse kopers is het Nederlandse recht van toepassing.

BETALINGSMETHODEN.
U kunt uw bestelling op de volgende manieren betalen:
iDEAL:
Als u bankiert via Internet kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen.
Overschrijving:
U betaalt d.m.v. vooruitbetaling naar: NL14RABO0123003660 T.N.V. PaRit in Heemstede
Paypal:
U kunt het overmaken via paypal. ( informatie komt later bij de bestelling)

VERZENDING
Na ontvangst van uw betaling, wordt uw bestelling binnen 2 dagen verzonden. PaRit kinderkleding is niet aansprakelijk voor verlies of beschadigingen tijdens het verzenden van de bestelling door PostNL. U krijgt voordat wij het verzenden een email ter bevestiging dat het onderweg is.

ANNULEREN.
Wilt u uw bestelling annuleren? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op. Wij annuleren uw bestelling (kosteloos) en kunnen zo de artikelen weer beschikbaar stellen voor andere kopers.

RUILEN of RETOURNEREN.
U heeft het recht (een deel van) uw bestelling binnen 14 dagen te ruilen of retourneren (dit is de zgn. 'afkoelingsperiode' conform de 'Wet Koop op Afstand'). Deze termijn gaat in op de dag van ontvangst van uw bestelling. Artikelen dienen niet gebruikt, in ongeschonden staat en voorzien van originele labels en kaartjes , teruggestuurd te worden, anders vervalt deze garantie. Houdt u er rekening mee dat verzendkosten voor het terugsturen voor uw rekening zijn (retourzendingen dienen voldoende gefrankeerd te zijn).
Afgeprijsde artikelen mogen niet geretouneerd worden!


Wilt u iets ruilen of retourneren? Neem dan z.s.m. per e-mail contact met ons op. In overleg, sturen wij u, na ontvangst van het geretourneerde, de nieuwe artikelen toe, of storten het aankoopbedrag per omgaande terug naar uw rekening.

GARANTIE
Bij normaal gebruik zijn de normale garanties van toepassing zoals door onze leveranciers worden geboden. Heeft u een vraag of klacht, stuur dan contact met ons op. Mocht uw bestelling ondanks onze zorgvuldigheid niet aan uw verwachtingen voldoen, neem dan z.s.m. contact met ons op. U kunt (een deel van) uw bestelling terugsturen, wij storten dan het aankoopbedrag naar u terug.
Bij afgeprijste artikelen krijgt u geen geld terug maar een tegoedbon.
Op ritsen, kraaltjes en drukkers etc. wordt GEEN garantie gegeven.

Let op: i.v.m hygiene kunnen ondergoed en zwemkleding niet geretourneerd worden. Als blijkt dat wij in gebreke zijn gebleven, betalen wij ook de kosten voor het retour zenden aan u terug.

PRIVACY
Klantgegevens worden uitsluitend voor intern gebruik (verzending en facturering) geregistreerd. De gegevens zullen op geen enkele wijze aan derden ter beschikking worden gesteld. Ook zullen wij uw e-mailadres, adres of telefoonnummer niet ongevraagd gebruiken om u te benaderen voor acties . Heeft u verder nog vragen, opmerkingen of suggesties? Neem dan contact met ons op.

Verder
Merken
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
Talen
English netherlands
0 items
Volg ons bij facebook of twitter!
Follow us on Facebook
Tweet Us!
Er zijn momenteel geen artikelbeoordelingen