Bescherming privacy

PRIVACY
Klantgegevens worden uitsluitend voor intern gebruik (verzending en facturering) geregistreerd. De gegevens zullen op geen enkele wijze aan derden ter beschikking worden gesteld.
Ook zullen wij uw e-mailadres, adres of telefoonnummer niet ongevraagd gebruiken om u te benaderen voor commerciële acties.

We gebruiken geen cookies op onze website.

Heeft u verder nog vragen, opmerkingen of suggesties? Neem dan contact met ons op.

Wat doen wij met je gegevens?

Het leveren van je bestelling
Wat wij nodig hebben om je bestelling te kunnen verwerken en leveren, is je naam, adres, e-mailadres, betaalmethode en soms ook je telefoonnummer. Met deze gegevens kunnen we je op de hoogte houden van je bestelling en deze ook daadwerkelijk laten bezorgen. Bepaalde gegevens zijn dan ook noodzakelijk om te delen met anderen zoals een bezorgdienst. Uiteraard eisen we dat zij even zorgvuldig met de gegevens omgaan als wij.

Jouw account
In je account slaan wij de volgende gegevens op: je naam, adres(sen), telefoonnummer en e-mailadres. Daarnaast bewaren we hier ook gegevens over eerdere bestellingen zodat je die makkelijk kunt inzien. Wil je graag je gegevens bekijken zoals deze in ons systeem staan en eventueel updaten?   Klik dan hier.

Nieuwsbrieven
Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrief waarmee we je graag op de hoogte houden van de nieuwste trends en beste acties. Fijn toch? Wil je je weer afmelden voor onze nieuwsbrief, dan doe je dat via de afmeld-link onderaan de nieuwsbrief.
Verder
Merken
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
Talen
English netherlands
0 items
Volg ons bij facebook of twitter!
Follow us on Facebook
Tweet Us!
Molo Renzi shirt Wild Encounter
Molo Renzi shirt Wild Encounter
€ 49.95
€ 29.97
Er zijn momenteel geen artikelbeoordelingen