Verzending & Terugzendingen

VERZENDKOSTEN.

Verzendkosten binnen Nederland:
- tot 150 euro 3.95, vanaf 150 euro GRATIS!

Mocht u een bestelling gedeeltelijk of volledig willen retourneren en de prijs blijft dan onder de waarde waar wij verzendkosten rekenen, dan zijn wij genoodzaakt om u de verzendkosten bij u in rekening te brengen.
.
Voor onze Belgische klanten zijn de verzendkosten: Standaard Euro 6.95.
  
PaRit Kinderkleding.Kinderkleding online, Someone, Molo, Z8, Wild, Smafolk, Maxomomorra,Stones Bones
VERZENDING
Na ontvangst van uw betaling, wordt uw bestelling binnen 2 dagen verzonden. We zijn niet aansprakelijk voor verlies of beschadigingen tijdens het standaard verzenden van de bestelling door Post NL. U krijgt voordat wij het verzenden een email ter bevestiging dat het onderweg is.

Vaak hebben we akties met gratis verzenden. Als het artikel dan na aankoop retour komt worden de werkelijke verzendkosten achteraf in rekening gebracht.

ANNULEREN.
Wilt u uw bestelling annuleren? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op. Wij annuleren uw bestelling (kosteloos) en kunnen zo de artikelen weer beschikbaar stellen voor andere kopers.

RUILEN of RETOURNEREN.
U heeft het recht (een deel van) uw bestelling binnen 14 dagen te ruilen of retourneren (dit is de zgn. 'afkoelingsperiode' conform de 'Wet Koop op Afstand'). Deze termijn gaat in op de dag van ontvangst van uw bestelling. Artikelen dienen niet gebruikt, in ongeschonden staat en voorzien van originele labels en kaartjes, teruggestuurd te worden, anders vervalt deze garantie. Houdt u er rekening mee dat verzendkosten voor het terugsturen voor uw rekening zijn (retourzendingen dienen voldoende gefrankeerd te zijn).

Bij afgeprijste artikelen krijgt u GEEN geld terug maar een tegoedbon.
Op ritsen, kraaltjes en drukkers etc. wordt GEEN garantie gegeven.
Let op: i.v.m hygiene kunnen ondergoed en zwemkleding niet geretourneerd worden.
Maillots, sokken en leggings kunnen geretourneerd en geruild worden als deze niet zijn gepast en zitten nog in de originele verpakking.

Wilt u iets ruilen of retourneren? Neem dan z.s.m. per e-mail info@parit.eu contact met ons op.
In overleg, sturen wij u, na ontvangst van het geretourneerde, de nieuwe artikelen toe, of storten het aankoopbedrag per omgaande terug naar uw rekening, of u krijgt een tegoedbon.

GARANTIE
Bij normaal gebruik zijn de normale garanties van toepassing zoals door onze leveranciers worden geboden. Heeft u een vraag of klacht, Neem dan contact op. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op en zullen met uiterste zorg tot een passende oplossing proberen te komen.

.
Verder
Merken
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
Talen
English netherlands
0 items
Volg ons bij facebook of twitter!
Follow us on Facebook
Tweet Us!
Er zijn momenteel geen artikelbeoordelingen